Alternative Text
» Servicii

Descarca pdf-ul cu oferta pentru festivitati de absolvire pe 2014
Vezi ofertele promotionale pentru baluri de absolvire pe 2014
» Sonorizare profesională
Echipamentul de snorizare pentru Festivitatea de Absolvire este format din: Boxe active de 400w, Mixer, Laptop, Microfoane, Proiector și panou de proiecție
Pentru seara de bal vă punem la dispoziție o echipă de DJ experimentați și aparatură de înaltă generație, ale caror mixuri vor întreține atmosfera pe toată durata evenimentului.

» Foto-Video
Ne place ca momentele frumoase din viată sa le păstrăm și să le revedem ori de cate ori dorim. O amintire frumoasă înseamnă un set de fotografii expresive, pline de emoție, de bucurie, dar și un montaj video perfect realizat.
Echipa de fotografi și cameramani cu vastă experiență în arta foto-video vor activa pe tot parcursul evenimentelor (Festivitatea de Absolvire și Balul de Absolvire) și vor surprinde toate momentele importante.

Fotografiile vor fi prelucrate în studio foto și vor fi imprimate pe suport digital (CD/DVD).
Montajul Video va cuprinde un slide foto cu fundal sonor și filmarea prelucrată. Acestea vor fi imprimate pe format digital (DVD). Filmul și fotografiile le primiți în carcasă de plastic personalizată.
Pentru Balul de Absolvire beneficiați de serviciile Foto-Video GRATIS!!!

» Baloane – Flori – Artificii
Venim în întâmpinarea viitorilor absolvenți cu servicii pentru organizarea salii sau a amfiteatrului pentru momentul Festivității de Absolvire. Tot ce înseamnă
-decorare sală, ornamente și arcade de baloane colorate în sală și la intrare, -aranjamente florale pentru masa de prezidiu, flori pentru absolvenți si profesori,
-focuri de artificii la finalul festivității.

» MASA FESTIVĂ/COCKTAIL
Și pentru ca finalul ceremoniei să fie cu adevărat deosebit, vă organizăm masa festivă specială pentru acest eveniment. Vă oferim un bun prilej pentru a ciocni o cupă de sampanie în cinstea absolvirii.